nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005
2005-06-18Magyarország – Macedónia
Az Eb pótselejtezőjének visszavágójára már hetekkel a meccs előtt biztos volt a telt ház. Az állóhelyre 600 jegyet adtak el, így 2300 néző volt jelen, vendégszurkolók kb. 50-en.
Teljes cikk olvasása
2005-05-21Előre FC Békéscsaba - Kaposvár (2-3)
Úgy 5-600 néző látogatott ki a csapat egy jó ideig utolsó nb1-es meccsére...
Teljes cikk olvasása
2005-05-14DVSC Áve Ásványvíz - Előre FC Békéscsaba (5-1)
Egy tsz-busszal és egy autóval 35-en indultunk a cívisvárosba hogy a helyszínen nézzük végig csapatunk újabb szenvedését. Meg kell jegyezni, hogy őszi tojásdobálásnak sem a fő szervezője, sem az aktív résztvevői nem éreztek magukban annyi gerincet, hogy bevállalják ezt az egyébként biztonságos túrát. A klub által delegált rendezőknek köszönhetően kicsit visszafogottabb volt a hangulat, de azért mindenki igyekezett jól érezni magát.
Teljes cikk olvasása
2005-05-07Előre FC Békéscsaba - MTK (0-1)
Ha volt olyan őrült, aki bizakodott a bennmaradásban, szombattól már nem teheti, mert matematikailag is elszállt minden esély (gyakorlatilag már sokkal régebben). Most is kb. 1000 néző gyűlt össze, a szokásos temetői hangulatban.
Teljes cikk olvasása
2005-05-04FTC - Előre FC Békéscsaba (2-0)
Ezúttal sem volt várható invázió. Igaz, a vendégszektor legalább most sem volt üres, tucatnyi ember álldogált, köztük pár bad boy is. Ezt akár pozitívumnak is felfoghatjuk...
Teljes cikk olvasása
2005-04-30Lombard FC Pápa – Előre FC Békéscsaba (2-0)
Az újabb koporsószöget a nem túl acélos Pápa készülte beütni a csabai labdarúgás koporsójába. A vendégszektor a szerdai nap ellenére nem volt üres, a tartalékcsapat játékosai és néhány pihenő labdarúgó és hozzátartozója jóvoltából.
Teljes cikk olvasása
2005-04-23Előre FC Békéscsaba – DVTK (0-2)
A beszámoló címe talán kegyelemdöfés lehetne, mert ezzel a vereséggel nem csak a gazdasági háttér, hanem a tabella alapján sincs már semmi esély az első osztályra a következő szezonra.
Teljes cikk olvasása
2005-04-23Előre FC Békéscsaba - FC Fehérvár (0-0)
Hála sok mindennek és mindenkinek, negatív nézőcsúcs született, de azért 1000-en így is voltunk kint. Tovább folytatódott a klub „üldözzük el a maradék szurkolót” akciója...
Teljes cikk olvasása
2005-04-20Előre FC Békéscsaba - Nyíregyházi Spartacus FC (2-3)
A tabellára nézve, rendes körülmények között ezt a mérkőzést sorsdöntőnek nevezné az ember, de hát a mi sorsunk már rég eldőlt. Ezúttal a pontszerzés sem jött össze, a bíró és Fortuna istenasszony sem velünk volt.
Teljes cikk olvasása
2005-04-19Újpest - Előre FC Békéscsaba (3-0)
Úgy látszik, a csapatnak két arca van, otthon dühből játszik és nagyon hajt, idegenben meg úgy mennek ki a pályára, hogy legyenek túl a meccsen minél hamarabb...
Teljes cikk olvasása
2005-04-13Előre FC Békéscsaba - Győri ETO (1-1)
Ha címet kellene adni a beszámolónak, akkor a „mindenki ellenünk” telitalálat lenne.
Teljes cikk olvasása
2005-04-09Matáv Sopron - Előre FC Békéscsaba (3-2)
Szurkolói szempontból nincs miről beszámolni, tudomásunk szerint nem volt vendégszurkoló. Arról sincs hír, hogy Don Canadic sleppje elutazott volna és lelkesen szurkolt volna a csapatnak.
Teljes cikk olvasása
2005-04-02Előre FC Békéscsaba - Budapest Honvéd (3-0)
A beszámolót ott lehet kezdeni, ahol az előző abbamaradt: Darko csicskásaival, akik ezúttal az Üvegházban jelentek meg némi okoskodás erejéig. A rendezőgárda megduplázódott, újabb kidobóemberek kaptak mellényt. Rosszindulatú pletykák szerint új huligáncsoport született Darko Droids néven…
Teljes cikk olvasása
2005-03-29Vasas - Előre FC Békéscsaba (3-0)
Mikor álljon ki az ember a csapata mellett, ha nem most? A körülmények ismertek, a jármű is adott volt, meg is volt hirdetve, ennek ellenére siralmasnak mondható létszámban, 25 fővel vágtunk neki Angyalföldnek. Javarészt Bad Boyok utaztak és ha nincs ott az a néhány SC-es, könnyen kiránduló osztálynak nézték volna buszunkat. Bár többen a munkanap miatt nem tudtak jönni, szégyellje el magát mindenki aki nem vette a fáradtságot, hogy kifejezze ragaszkodását a talán utolsókat rúgó klubunk felé. Valószínűleg a békéscsabai az egyetlen olyan közönség, akivel mindent megetethetnek anélkül hogy legalább egy kis tüntetést csinálnának.
Teljes cikk olvasása
2005-01-08Arany Ászok Teremlabdarúgó Bajnokság, Nyíregyháza
A téli fociszünet egyetlen "csemegéje" lehetett volna a Nyíregyházán megrendezett teremtorna. A gond csak az volt, hogy évek óta komolytalanul áll ezekhez a rendezvényekhez a csapat, így most sem hozta lázba a szurkolókat az egész.
Teljes cikk olvasása
2004-11-27Előre FC Békéscsaba - PMFC (2-1)
A kaposvári győzelem után csak a győzelem volt elfogadható az év utolsó meccsén. A csapat ennek megfelelően játszott, végre érződött a győzni akarás a fiúk játékán.
Teljes cikk olvasása
2004-11-20Nabi Kaposvár - Előre FC Békéscsaba (1-2)
8 éve osztályozón, azóta csak másodosztályban találkoztunk a Kaposvárral, végre NB 1-es meccsre látogattunk Somogyország fővárosába...
Teljes cikk olvasása
2004-11-10Előre FC Békéscsaba - DVSC (0-2)
Két héten belül egy újabb lelátói szempontból fontos mérkőzés. A szerdai nap egy kicsit kevesebb nézőt sejtetett. Jóindulatú becsléssel, kb. 5000 néző látogatott ki, a vendégszektorban a várnál kicsit többen, úgy 800-an lehettek. Bár ha belegondolunk, egy debreceni szurkolónak ajándék egy csabai túra: közeli hely, igazi "derbi", de szinte biztos győzelem stb. A pirotechnika beszerzése nem sikerült, így 400 pénztárgépszalagot vittünk ki hogy legalább valami látvány-féleség legyen...
Teljes cikk olvasása
2004-11-06MTK - Előre FC Békéscsaba (1-1)
Edzőváltás, ankét, a játékosok kifizetése… Nem volt unalmas a hét a csapat háza táján. Az utazást ezúttal csak 6 Bad Boys vállalta be, rajtuk kívül még néhány csabai szurkoló volt jelen, összesen kb. 15 fő.
Teljes cikk olvasása
2004-10-31Előre FC Békéscsaba - FTC (0-3)
Az előjelek finoman fogalmazva sem voltak a legjobbak. És ha hozzávesszük a vasárnap 11.30-as kezdési időpontot (a Retek Klub jóvoltából, a Recept Klub és az idióta sorozatok között), akkor nincs mit csodálkozni azon, hogy ez volt a Ferencváros első békéscsabai vendégjátéka, amelyre 10 ezernél kevesebb néző volt kíváncsi a helyszínen.
Teljes cikk olvasása
2004-10-23Videoton FCF - Előre FC Békéscsaba (5-0)
Fehérvárra 15 fővel mentünk a fél 9-es vonattal, illetve utánunk jött még két srác egy későbbi járattal. Mivel már kora délután odaértünk, elindultunk feltérképezni Fehérvár kocsmáit. Még csak a második kocsmát "teszteltük", amikor egy autó alá guruló sörösüvegből csúnya verekedés alakult ki a helyi cigány kisebbséggel, akik szokásukhoz híven egyre többen jöttek, ráadásul majdnem mindenkinél volt vagy kés, vagy szögesbot.
Teljes cikk olvasása
2004-10-16Előre FC Békéscsaba - Lombard FC Pápa (1-1)
A klub körül, pályán stb. körül zajló dolgok miatt úgy döntöttünk, hogy ezt a mérkőzést teljesen passzívan és csöndben nézzük végig. Még drapik sem voltak, csak egy „Hülyének néztek minket???” kiírás.
Teljes cikk olvasása
2004-10-02Diósgyőri BFC - Előre FC Békéscsaba (1-0)
Várható volt, hogy az előző heti K.O. után nem kell túlszervezni a miskolci utat. Probléma viszont így is adódott. Nem sokkal indulás előtt egy ártalmatlan hívás (indulási hely változása) során derült ki, hogy a lefoglalt busz nem jön…
Teljes cikk olvasása
2004-09-25Előre FC Békéscsaba - Újpest FC (0-5)
Legutóbb 1992-ben győztük le a fővárosi lilákat, és most sem mi voltunk az esélyek. Jó 300 vendégszurkoló érkezett, aránylag sokan a megyéből. Szokás szerint nem volt se nyálazás, se gyökérkedés a két tábor között, több helyen lehetett látni a két felet együtt sörözgetni és beszélgetni.
Teljes cikk olvasása
2004-09-18Győri ETO FC - Előre FC Békéscsaba (2-0)
A Kisalföld fővárosába kocsival és vonattal jó húszan utaztunk el, igaz néhányan kocsmázást választottak a rendkívül élvezetes találkozó helyett...
Teljes cikk olvasása
2004-09-11Előre FC Békéscsaba - Matáv Sopron (3-3)
Erre a meccsre durván 3000 néző volt kíváncsi, köztük jó tucatnyi vendégdrukker az ülőhelyen. Az első félidő elég unalmasan telt, a soproni gól és a beinduló világítás aztán meghozta a szurkolást, elég jó (és paprikás) hangulat alakult ki.
Teljes cikk olvasása
2004-09-04Horvátország - Magyarország
A sors szokásos játszadozásának köszönhetően (győzelem Németországban és Skóciában) ismét bizakodva vártuk egy selejtezősorozat kezdetét. Sajnos ezzel együtt is csak egy autó indult Békéscsabáról.
Teljes cikk olvasása
2004-08-29Budapest Honvéd - Előre FC Békéscsaba (2-0)
A negyedik fordulóban Kispestre látogattunk egy busznyian. A Vasas ellen elért 3-0-ás győzelem után joggal bizakodhattunk az addig nyeretlen Honvéd ellen újabb pont(ok) megszerzésében. Ennek megfelelően ezen a meccsen is nagy lelkesedéssel vetettük bele magunkat a szurkolásba.
Teljes cikk olvasása
2004-08-21Előre FC Békéscsaba - Vasas (3-0)
A ZTE elleni vereség után ismét hazai környezetben játszottunk, méghozzá a Vasas csapatát vendégül látva. A kilátogató 3000 néző joggal várhatott győzelmet, mondván hogy mikor nyerjünk, ha nem az egyik újonc ellen hazai pályán. Ennek megfelelően az első percektől az Előre irányította a játékot.
Teljes cikk olvasása
2004-08-18Skócia - Magyarország
Mi, Angliában lakó csabaiak már nagyon vártuk ezt a meccset. A nagy napon kora reggeltől lehetett magyar hangokat hallani Glasgow belvárosában. Honfitársaink többsége nagyjából ugyanazt az útvonalat járta be: belváros, Celtic es Rangers stadion, majd a Hampden Park. Meccs előtt az egyik szektor előtt gyűltünk össze, majd egy darab rendőrnő vezetésével elfoglaltunk egy alkalmi szektort...
Teljes cikk olvasása
2004-08-14Előre FC Békéscsaba - Zalaegerszegi TE (1-3)
Az első hazai mérkőzésünkön a Zalaegerszeget fogadtuk kb. 3500 néző előtt, mely nem túl acélos létszám szezonkezdetnek. Foghatjuk a viszonylag kevés nézőt arra is, hogy a város sportszerető polgárainak egy része inkább az Olimpiát választotta, de valljuk be, sokan a szokásosnál hosszabbra nyúlt nyári szünet ellenére sem tudták feledni a tavalyi gyenge játékot és szereplést...
Teljes cikk olvasása
2004-08-07 Nyíregyháza Spartacus - Előre FC Békéscsaba (1-1)
A 2004/2005-ös évad nyitómeccsét csapatunk játszotta, mégpedig Nyíregyházán, köszönhetően annak, hogy a Szparinál még mindig nincs világítás. A Viharsarokból 40 szurkoló kísérte el az igencsak felkavart játékosállományú csapatot. A két csoport összesen 30 tagja busszal, míg a szimpla szurkolók kocsikkal tették meg az utat.
Teljes cikk olvasása