nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2005-2006 - Örkény - Előre 1912 SE Békéscsaba (1-2)

Örkény - Előre 1912 SE Békéscsaba (1-2) (2005-10-02)

A szezon egyik leghosszabb túrája várt ránk, a Pest megyében lévő településre egy mikrobusszal utaztunk. Az örkényi "stadion" néhány méterre van az 5-ös úttól, így a rosszul sikerült lövések az arra közlekedő autókat is veszélyeztethetik.

A múlt heti minden szempontból átlagos hazai meccs után újra 2:1-es győzelmet arattunk, szintén 2:0-s vezetés után. Az első félidőben a hazai csapat volt aktív, igaz kontrákból de több helyzetet kialakított, a szerencsének és kapusunknak köszönhetően maradt null-null. A féidő vége felé két helyzetből kettőt értékesítettünk, így nyugodtan kezdtük a második féidőt. Ami tökéletes ellentéte volt az elsőnek: most mi kontráztunk és alakítottunk ki gólhelyzetet (nem adtak meg egy 11-es a javunkra), gólt mégis a hazai csapat rúgott. Igaz, pár perccel a vége előtt, így újra kihúztuk az egygólos előnnyel.

Úgy 200 néző volt, a helyiek néhányszor igen csúnyán szidalmazták játékosainkat, de amikor visszaszóltunk vagy köztük haladtunk el, akkor azonnal változott a hangvétel. A szokatlanul kevés alkoholnak köszönhetően elég nyugisan telt az út, a kötelező kecskeméti megállót oda-vissza abszolváltuk. Hogy annyira mégse unatkozzunk, arról az egyik utas gondoskodott:))

Jövő héten következik az Alföld csoport szuperrangadója, hiszen az eddig 100%-os Szolnok-Spartacus-Rákóczifalva csapatát fogadjuk...

vissza