nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2005-2006 - Elõre 1912 SE Békéscsaba - Rákóczifalva Spartacus (2-1)

Elõre 1912 SE Békéscsaba - Rákóczifalva Spartacus (2-1) (2005-10-08)

Veretlen de két pontot elhullajtó csapatunk az eddig 100%-os Szolnok-Rákóczifalvát fogadta, az Alföld csoport két élcsapata jó ezer néző előtt vívott rangadót. Talán még többen kijönnek, ha a bolgár-magyar meccset nem egy időben rendezik (legalábbis bízzunk benne, hogy tényleg érdekel még valakit a válogatott és ezért nem jöttek ki). Kezdéskor ugyan elég kevesen voltunk, de félidőben sokat izmosodott a létszám.

Az első félidőben sem lehetett panasz a játékra (1:1-el fordultak a csapatok), a szurkolás hiányára már annál inkább, passzívan néztük a mérkőzést. A második félidő közepén végre aktivizálta magát a lelátó népe és néhány percnyi szurkolás újabb gólt hozott, vagyis beállt a szokásosnak mondható 2-1. Szerencsére az utolsó húsz percben sem álltunk vissza teljesen védekezni, bár inkább a vendégek próbáltak nyomni. De ekkor már a lelátó is besegített hangjával a fiúknak, így megérdemelten nyertük meg a rangadót.

Most szombaton pihenő, 22-n pedig újabb hazai mérkőzés, reméljük a Kolbászfesztivál ellenére legalább ezer néző újra kijön!

vissza