nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2005-2006 - Ez történt még ősszel

Ez történt még ősszel (2005-10-03)

Kézi:

15 csabai Vásárhelyen szerdai napon, sok rendőr és gyalázatos bíráskodás, a Csaba-Debrecenen kb. 120 vendég „toszult” keményen a csarnokban. Otthon meg 20-an voltak. Mi kb. 50-en néztük végig a sima vereséget. A Halas ellen bravúros hazai pontszerzés. Az élmezőny ellen eleve feladják a lányok, az alsóházi csapatok ellen pedig kínkeserves izzadás, de ha a hozzáállás az utóbbi néhány meccsen tapasztalható lesz, akkor talán véget érhet az évek óta tartó liftezés az első- és másodosztály között.

Foci, túrák:

Mezőtúr: kb. 40-50 vendégszurkoló, az elején még nagyjából egyben állva, de aztán össze-vissza. A szurkolással szinte senki nem foglalkozott, inkább az alkoholfogyasztással és egy alaposan lerészegedett lilával, de még inkább az általunk leitatott helyi arccal, akit alaposan kiütött a kommersz szesz. Sima győzelem a pályán de a hangulaton nem érződött hogy ott lettünk volna. A végén még megnéztük a pálya melletti cigányputrit, de csak egy szem brazil volt otthon. A vasútállomáson még egy értelmetlen belviszály.

Sarkadkeresztúr: az év utolsó túráján kb. 40 lila utazott a nem túl távoli településre. Semmi érdemeleges nem történt, csak az ital fogyott, ill. néhány zrika a végig jól védő hazai kapusnak, aki nem olyam rég elég sokat mozgott velünk.

A hazai meccseken még ennyi sem történik:

Dabas: a hangulatra eléggé rányomta hangulatát a Kolbászfesztivál, a lelátó tele részeg emberrel, néhányan beszélni is alig bírtak…

Hódmezővásárhely: az első és idáig egyetlen vereség, kevés hangulat, néhány vásárhelyi hozzátartozó (?) az ülőhelyen.

Monor: újabb kínszenvedés az év utolsó mérkőzésen, de legalább egy pontot visszahoztunk. A második félidőben végre jó hangulat, lefújás után a döntetlen ellenére is kihívtuk a játékosokat.

Tavasszal a csapattól legalább ennyit, nekünk viszont az őszinél jóval többet kellene nyújtani.


vissza