nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005 - Előre FC Békéscsaba – DVTK (0-2)

Előre FC Békéscsaba – DVTK (0-2) (2005-04-23)

A beszámoló címe talán kegyelemdöfés lehetne, mert ezzel a vereséggel nem csak a gazdasági háttér, hanem a tabella alapján sincs már semmi esély az első osztályra a következő szezonra.

A lelátón lassan már tényleg csak a legkitartóbbak maradnak, kb. 1500 max. 2000 néző, 70-80 vendégdrukker. A vendégcsapat pont abban (harcosságban, küzdőszellemben) emelkedtek a mieink fölé, aminek köszönhetően tavasszal úgy-ahogy tartottuk magunkat. Ez balszerencsével is párosult, így két kapura lövésből két gólt kaptunk, gyámoltalan támadójátékunk miatt viszont egyet se lőttünk. Pályára lépett az a faszszopó Mogyorósi, aki 3 éve Csepelen eltörte Keresztúri lábát, természetesen megkapta a magáét.

Szurkolás inkább a második félidőben volt, de ez is elég vegyes volt. Jellemző, hogy együtt csak a tulajdonos szidalmazása ment (mi lesz Darko, most meg fogsz veretni 3-400 embert?), ismét feltűnt, hogy a fenti rész „már csak azért sem” veszi át a lent elkezdett dalokat. A bad boyok a második félidő elején némi pirót is bevetettek, már amennyit be tudtak vinni.

Lefújás után a vendég mellett a hazai csapat játékosai is kaptak a csabai publikum egy részétől, igaz emiatt már kisebb viták is kialakultak. Nem egy-egy játékos személye itt a lényeg.

Még lesz három hazai nb1-es meccs, „élvezzük ki” minden percet a legjobbak között, mert jó ideig biztos nélkülünk megy majd az első osztály.

vissza