nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - Kézi (régi) - Pannon GSM férfi kézilabda torna

Pannon GSM férfi kézilabda torna (2005-12-20)

Hurrá, ismét válogatott kézi. Nem igazán hozta lázba a torna városkánk lakosságát, de azért így is szép számban voltak kint az emberek a csarnokban...

A hangulatot próbálta csinálni kb. tucatnyi szurkoló, de nem sok esélyük volt. Az állóhely egy része ezúttal is innen-onnan jött a csapatot megnézni. Sajnos tényleg csak megnézni, és nem szurkolni neki. Szégyen, hogy a Himnuszt például csak néhány ember énekli, a többiek kussban. Énekelni, tapsolni nem menő, ellenben a „szurkolói bot” igen. Sajnos a városunkat is elérte ez a szar. A k…a anyját annak, aki kitalálta! Iszonyú idegesítő, hogy akik eddig sem szurkoltak, most lelkesen csattogtatják az iszonyatosan idegesítő műanyag szart.

Azért a két napon szurkolgattunk, szóba került a polgármester és még Darko is, stb.

Igazából csak a tótok elleni csütörtöki mérkőzés emelkedett ki valamennyire, már ami a hangulatot illeti. A nőket megszégyenítő hullámvölgyeket produkáló fiatal csapatunknak azért sikerült kiharcolni egy ikszet, ami tornagyőzelmet hozott. Ezen a meccsen elég jól ment a szurkolás, és elhangzott néhány „aljas soviniszta provokáló rigmus” mint pl. „Az a szép, ha miénk lesz a Felvidék…”, szóba került a polgármester is… De hogy ne csak negatívum legyen, a csapat bíztatása mellett éltettük Skala mestert, a lelátón helyet foglaló Mohácsi Árpit és persze Bucit is. Szóval ez legalább egy jó hangulatú meccs volt, ahol elég sok ember vállalta fel a szurkolást, a mérkőzés végén elénekeltük a Himnuszt.

Még egy kis apróság. Egy éve rendeznek válogatott meccseket városunkban, azóta nem sikerült az állóhelyi rész számára megfelelő körülményeket biztosítani. Büfé nincs, wc gyanánt toi-toi hideg, sötét mobilbudi, persze az ülőhelyi wc-re nem engednek át…

Azért ne legyünk ilyen rossz indulatúak, most legalább nincsenek civil rendőrök köztünk, nem kameráznak és igazoltatnak a kommandósok stb.

Persze az illetékesek a nagy közönségsikerként értékelik meg minden. Nekünk, szurkolóknak az utolsó napot leszámítva elég lehangoló „élmény” volt.

vissza