nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Pécsi MFC - Előre FC Békéscsaba (3-0)

Pécsi MFC - Előre FC Békéscsaba (3-0) (2003-08-03)

Csak egy jó meccs kellett és sokaknak megjött az utazókedve. Úgy 60-70 szurkoló vette célba autókkal, mikrobuszokkal a Mecsekalját. Sok emberen a szombat este köszönt vissza, volt aki egyenesen lakodalomból jött, többen pedig a balatoni nyaralást szakították félbe.

Sajnos nem az előző heti csapatot láttuk, bár a helyzetek megvoltak, gólt csak a hazai csapat szerzett. Amíg volt remény, bíztattuk a fiúkat, de ezen a meccsen nagyon nem ment a góllövés. A rendezők elég korrektek voltak, igaz szünetben senkit sem engedtek ki a vendégszektorból, így néhányan a szektort elválasztó kerítésen átmászva, a hazaiak között ugrottak ki a szükséges folyadék-utánpótlásért. A hazai tábor 30 főből állt, a velünk szemközti kapu mögött az egyik sarokba "bújtak el" a Mecsek Alja drapival. Hosszabb szünetekkel ugyan, de azért szurkolgattak, a végén pedig már valóságos fieszta hangulat volt. Egy-két rigmust leszámítva nem foglalkozott egymással a két fél, így aztán kicsit meglepő volt néhány okoskodó helyi emberke.

A csapat meze érdemel még említést: a hagyományos lila és fehér színű mezek mellett amolyan harmadik színként világoskék szerelésben játszott a gárda, amit a többség pozitívan fogadott. Ezt a váltó színt akár a város felé tett gesztusként is fel lehetne fogni, viszont a mindent tudó és mindenbe beleszóló Kerekesnének nem nyerte el tetszését, ezért várhatóan egy ideig nem játszunk ebben a szerelésben. Elég jó kis túra volt, leszámítva azt amiért mentünk, a meccset�

vissza