nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - Kézi (régi) - Békéscsabai Előre NK - Dunaferr

Békéscsabai Előre NK - Dunaferr (2006-03-15)

A lelkesebbek két napon belül másodjára érkeztek a sportcsarnokba (összesen kb. 8-900 néző volt kint), bár az előtte napi ViharsaRock fesztiválon valamivel többen jöttek ki.

A Dunaferr sztárcsapata ellen nem sok eséllyel vágott neki a csapat, de 45 percen keresztül meglepően jól tartották magukat a lányok. A játékvezető páros azért gondoskodott róla, hogy ne történjen meglepetés, mindig kiélezett helyzetben kapott hetest vagy került emberelőnybe a vendégcsapat.

A mieink pedig annyira még nem jó csapat, hogy ekkora hátránnyal is meg tudjanak küzdeni. A végére el is húzott a kicsit nagy mellénnyel érkező dunaújvárosi gárda, szám szerint ugyan sima ötgólos győzelmet arattak, de a küzdőszellemért mindenképpen dicséret illeti lányainkat az idei év talán legjobb és leglelkesebb játékáért.

Ami a hangulatot illeti, nem volt egetverő, de szerencsére az ülőhely mostanában sokszor partner a tapsban, így azért érezhetik a lányok, hogy hazai pályán játszunk. Persze nem a bírók miatt. 8-10 vendégszurkoló is érkezett, akiknek néha lehetett hallani a hangját.

vissza