nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2005-2006 - Kiskunhalas - Békéscsabai két felvonásban

Kiskunhalas - Békéscsabai két felvonásban (2006-03-25)

A sorsolás szeszélye folytán ugyanazon a napon szerepelt a foci- és kézicsapatunk Kiskunhalason. A korábbi nagy lelkesedésből az lett, hogy az egyik mikrobuszt el kellett küldeni (kérdés, hogy ezután fog-e egyáltalán szurkolókat vinni), így egy kisbusszal 18-an, kocsikkal pedig bő tucatnyian vágtak neki az útnak, így éppen elértük a "bűvös" 30-as létszámot...

Látszik, hogy már nagyon vártak minket, legalábbis az "őrök": rendőr, határőr, polgárőr, városőr stb. Szerencsére kocsma is akadt a pálya mellett, ahol néhány hvcs is megjelent (a meccs nem érdekelte őket). Talán mert többen voltunk, mindenesetre nem is próbálkoztak. Mi sem, így nyugis volt a hangulat.

A pálya elég érdekesen nézett ki, rögtön belépéskor egy "brazil" gyerekcsapat focizott, a lelátó mögött a helyi extrémsport képviselői deszkáztak, tőlük nem messze pedig íjászok gyakoroltak. Ami a pályát illeti, az oldalvonaltól kb. 30 cm-re állt egy kis korlátocska, bár az utolsó 10 méteren az sem. A sártengeren átgázolva a lelátó, méretes kődarabokkal.

A meccs baromi unalmas volt, mi szurkolgattunk, de a székházban lévő büfét azért nagyobb lelkesedéssel látogattuk. Igaz, "rangadó" volt, de azért a játék elég vérszegény volt, majdhogynem örülhettünk a döntetlennek. Az egyenlítő gól után némi örömködés miatt kicsit állt a játék, de ez csak vihar volt egy pohár vízben. A hazai cséká, Czifrák kapta rendesen az ívet, ugye nem kell magyarázni miért.

Egy gyors ital után átvonultunk a csarnokban, ahol a lányoknak szinte esélyük sem volt a bírók által támogatott hazai csapat ellen, bár valljuk be, harmatgyenge produkciót láthattunk a csapattól. A kezdeti hangoskodás után az utolsó 10 percre minden mindegy alapon megnyomtuk, a lányokat is kihívtuk pacsira, bár a játék elég reménytelennek tűnt. Itt is megállt picit a játék egy izgága ember miatt, de semmi vészes dolog nem történt.

Kicsit lehettünk volna többen is, de aki ott volt, jól érezte magát a két meccs végeredményétől függetlenül.

vissza