nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005 - Előre FC Békéscsaba - PMFC (2-1)

Előre FC Békéscsaba - PMFC (2-1) (2004-11-27)

A kaposvári győzelem után csak a győzelem volt elfogadható az év utolsó meccsén. A csapat ennek megfelelően játszott, végre érződött a győzni akarás a fiúk játékán.

A nézőszámot megint lefelé kerekítették, elfogultság nélkül is, kb. 2000-en látogattak ki a Kórház utcába. A körülményeket figyelembe véve, nem volt rossz a hangulat, főleg ahogy közeledett a mérkőzés vége, egyre többen érezték, hogy segíteni kell a fiúknak ahhoz, hogy megőrizzük az előnyt. Némi szerencsével ez sikerült is, szemmel láthatóan a végére teljesen elkészült erejével a gárda. Igaz, a győzelmet jobban akartuk mint a vendégcsapat, így végül megérdemelten zártuk győzelemmel az évet. A vendégszektorban két ember álldogált.

A két utolsó meccsnek köszönhetően megmaradt a „csalfa vak remény” a bentmaradásra.

Az első lépést már megtették a klubvezetők az edzőcserével, ha Dajka Laci nem tartja bent a csapatot, akkor senki. A mostani keretből 10-15 játékost kellene kirúgni és néhány minőségit igazolni. Rövidtávon ezek lennének a legfontosabb teendők. A hosszú távot inkább hagyjuk…

Bár ez csak a beszámoló írójának saját véleménye, de a téli történések valószínűleg nagyban meghatározzák a tavaszt, így a bentmaradási esélyeinket is. Magyarul: ha jelentős változások történnek, jövő ilyenkor is nb1-esek leszünk, ha nem, akkor kínkeserves tavasz elé nézünk. Mi mást tehetnénk, szokás szerint bízzunk a szebb jövőben.

vissza