nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005 - Nabi Kaposvár - Előre FC Békéscsaba (1-2)

Nabi Kaposvár - Előre FC Békéscsaba (1-2) (2004-11-20)

8 éve osztályozón, azóta csak másodosztályban találkoztunk a Kaposvárral, végre NB 1-es meccsre látogattunk Somogyország fővárosába...

Ezt jó 20-an tettük meg, különböző járművekkel. Kis stadion, nyugis környék és normális rendezők fogadtak minket. Igaz, a pécsi szurkolók balhéja után vagy 25 rendező és 30 rendőr (két lovas!) vigyázott ránk.

A csapat végre jól játszott és kicsit meglepő, de teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Reméljük, ez már Dajka edző hatása volt.

Szurkolás is volt részünkről, a vezető gólunk hozta meg a hangunkat, onnantól kezdve nagyjából folyamatosan kiabáltunk valamit, igaz néha nem mindig a meccshez kapcsolódó dolgokat (Palesztina, kettő igen…) Hazai oldalon a White Wolves hozzánk hasonló létszámban volt. Ők is igyekeztek buzdítani csapatukat, megafont is bevetettek, de valószínűleg a pályán látottak elvették a kedvüket. Ezen a találkozón annyi gólt lőttünk, mint eddig összesen idegenben (kettőt). A meccs után játékosaink kijöttek megköszönni a buzdítást. Szemmel láthatóan nagyon örültek a győzelemnek.

Csak így tovább!

vissza