nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - Kézi (régi) - Békéscsabai Előre NK - Vác

Békéscsabai Előre NK - Vác (2006-05-06)

A rájátszásban minden meccs fontos, különösen a hazaiak. Egy győzelemmel megelőztük volna a Spartacust, tehát elkerülhetnénk a kieső helyről. Bíztató jel volt, hogy az alapszakaszban sikerült két vállra fektetni a Duna-parti gárdát.

300 néző lehetett kint, az állóhelyen 30-40, és sokáig bíztattuk becsülettel a lányokat, ám a második félidőben produkált játék láttán leült a hangulat, a végére szétesett a csapat.

Lehet itt több ezer néző, több százas őrjöngő tábor, ha egy játékos kiejti a kezéből a labdát, akkor nincs miről beszélni. Ennél többet mi nem tudunk tenni, és úgy látszik, hogy a lányoknak is ennyire futja. Azért van még remény, ha a Vác nem adja le a Szparinak a két pontot és itthon megverjük a fővárosi gárdát (eddig 3-ból 3-szor kaptunk ki), akkor bent maradhat ez a jobb sorsra érdemes társaság.

A meccs végén Szabó Károlyt szidtuk. Ha minden igaz, akkor lejár a szerződése ennek a szarházinak és jövőre már maximum nézőként lehet köze a csapathoz (csak hogy legyen valami jó is a végén).

vissza