nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005 - Előre FC Békéscsaba - Lombard FC Pápa (1-1)

Előre FC Békéscsaba - Lombard FC Pápa (1-1) (2004-10-16)

A klub körül, pályán stb. körül zajló dolgok miatt úgy döntöttünk, hogy ezt a mérkőzést teljesen passzívan és csöndben nézzük végig. Még drapik sem voltak, csak egy „Hülyének néztek minket???” kiírás.

A találkozó előtt adták át azt a díjat, amelyet a tavalyi bajnokság legsportszerűbb szurkolótáboraként kaptunk. Ezt persze nem mi vettük át, hanem Kerekesné. Érdekes volt a díjat átadó személye, Annus Vince többször is volt a klub vezetője. Hogy ki mit gondol róla, azt most hagyjuk.

Jó kétezer néző volt kíváncsi a két szedett-vetett csapatra, a többség természetesen az állóhelyen. Ők, vagyis mi ismét jól eláztunk, bár ezúttal nem szakadó, hanem „permetező” jellegű volt az égi nedű. A pályán és a nézőtéren egyformán „izgalmasan” alakultak a dolgok, sokan félidő közepén elindultak az italukért. A második félidőre a fiatalok (BB) ismét a kispad mögé mentek Vágó mágust boldogítani. Róla csak annyit, hogy bár nem egy Menotti, azért sok mindenről nem ő tehet. Sajnos ennél sokkal nagyobb a baj. A harmatgyenge Pápa talán összesen egyszer rúgott kapura, a mi tudományunk pedig elfogyott az ellen térfelének közepén, úgyhogy felejtsük el ezt a meccset minél hamarabb. Vendégszurkoló nem volt.

Egyetlen pozitívumként az új mez említető meg, amit a Megasportban tudtok megvenni (ez volt a reklám helye:))

vissza