nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005 - Előre FC Békéscsaba - Vasas (3-0)

Előre FC Békéscsaba - Vasas (3-0) (2004-08-21)

A ZTE elleni vereség után ismét hazai környezetben játszottunk, méghozzá a Vasas csapatát vendégül látva. A kilátogató 3000 néző joggal várhatott győzelmet, mondván hogy mikor nyerjünk, ha nem az egyik újonc ellen hazai pályán. Ennek megfelelően az első percektől az Előre irányította a játékot.

Sajnos a szurkolásra várni kellett öt percet, ugyanis a szokásos lassú beléptetés miatt a Stormcorner nagyrésze ennyit késett. Ezután viszont egy lendülettel és önmagunkhoz képest változatosan végigszurkoltuk a félidőt, köszönhetően annak, hogy a tavasszal bevezetett új dalokat mostanra már mindenki megtanulta, illetve annak, hogy csapatunk a félidő közepén vezetést szerzett. Angyalföldről három busznyi fanatikus plusz néhány kocsi érkezett.

Látszott rajtuk, hogy a másodosztályban összeszokott a mag, és a hozzájuk csapódott fiatalokkal együtt jól szurkoltak végig a meccsen. A második félidőben is késett egy kicsit a szurkolásunk, de szerencsére ezután ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Lelkesedésünket a játékrész közepén Ursz hálálta meg egy góllal, de már ekkor fenyegető villámlásokat láttunk a belváros irányában. Pár perc múlva jött is a vihar és a villámlás miatt félbe kellett szakítani a mérkőzést. A világítás egy része is kialudt, így a csapatok be- a nézők egy része pedig hazament, illetve át az ülőhelyre.

Nem úgy az ultrák akik kb. 50-en ottmaradtak a hatalmas esőben, éltetve a Viharsarkot... A közel félórás kényszerszünet után "csordultig" telt ülőhely illetve lila részről 50, míg Angyalföldiről 25 állóhelyen maradt fanatikus előtt folytatódott a játék. Ekkor többször is együtt ugrált a két tábor. A 90. percben jött Miculescu bombagólja, lefújás után pedig végre egy őszinte az ünneplés a játékosokkal. 3-0! "Szép volt, fiúk!"

vissza