nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2004-2005 - Előre FC Békéscsaba - Zalaegerszegi TE (1-3)

Előre FC Békéscsaba - Zalaegerszegi TE (1-3) (2004-08-14)

Az első hazai mérkőzésünkön a Zalaegerszeget fogadtuk kb. 3500 néző előtt, mely nem túl acélos létszám szezonkezdetnek. Foghatjuk a viszonylag kevés nézőt arra is, hogy a város sportszerető polgárainak egy része inkább az Olimpiát választotta, de valljuk be, sokan a szokásosnál hosszabbra nyúlt nyári szünet ellenére sem tudták feledni a tavalyi gyenge játékot és szereplést...

A szurkolók ennek ellenére már órákkal a 20 órási kezdés előtt szép számban gyülekeztek a törzskocsmában. A mérkőzés előtt az U-15-ös bajnokcsapatunkat köszöntötték az arra illetékesek.

A csapatok köszöntése közben a Stormcorner jóvoltából öt darab lila színű füstbombát gyújtott be a tábor, majd nagy lendülettel vetette bele magát a szurkolásba a brigád. Ezt a lendületet a félidő közepén jött gól- majd emberhátrány sem vetette vissza, sőt Világi játékvezető jónéhány ítéletével borzolta a kedélyeket. Ennek köszönhetően a szünetre levonuló bírói hármast százak várták a játékoskijárónál, melynek egyik oldalsó bejárata be is tört, illetve egy szurkoló a pályára is beugrott, így bőven akadt dolga a helyszínre igyekvő rendezőknek.

A második félidőt -hasonlóan az elsőhöz- magunkhoz képest igen változatosan szurkoltuk végig, de sajnos csapatunk nem nőtt fel a feladathoz, és bár tíz emberrel is tudott egyenlíteni, mégis kikapott 3-1- re. Az elénk kivonuló, és minket megtapsoló játékosokat már csak maroknyian láthattuk, ugyanis a harmadik vendéggól után a hevesebb vérmérsékletűek ismét a játékoskijáróhoz vonultak, míg a nyugodtabbak már a hármas sípszó előtt hazamentek...

Zalaegerszegről kb. 20-an érkeztek, s két dalunk között hallottuk is a hangjukat. Ők valószínűleg nem bánták meg, hogy eljöttek.

vissza