nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2006-2007 - Makó FC - Előre 1912 Békéscsaba (2-1)

Makó FC - Előre 1912 Békéscsaba (2-1) (2006-08-19)

Jó néhány autó indult útnak az első idegenbeli meccsre, kb. félszázan foglaltunk helyet a vendégszektorban. Miután kisebb-nagyobb késéssel mindenki beérkezett (hosszú volt a sor a sörös pultnál…), neki kezdtünk a szurkolásnak, ami egész elfogadhatóra sikeredett.

Szünet előtt pár perccel elindult a vándorlás a sör irányába. Az ilyenkor szokásos dolgok kicsit elhúzódtak, így mire újra összekaptuk magunkat, Tóth Gyuri egyenlített. Az előttünk lévő kapuba talált be, szerencsére gyorsan kapcsolt és egyből hozzánk szaladt ki. Ilyen se túl sűrűn fordul elő, reméljük a többiek példát vesznek róla (ahhoz persze gólt kell rúgni…) Még ki se örömködtük magunkat, amikor egy vitatható 11-essel újra vezetett a hazai gárda. Némi letargia után rákezdtünk és a meccs végéig már folyamatosan toltuk, szinte megszakítás nélkül. Kellett is a bíztatás, folyamatosan támadtunk, de csak két kapufára és néhány ziccerre futotta. A döntetlent mindenképpen megérdemeltük volna, kis szerencsével akár mind a három pontot elhozhattuk volna. A játékosokat a vereség ellenére kihívtuk pacsizni, hiszen mindent kiadtak magukból, sajnos pontok nélkül.

A hazai oldalról: kb. 800 néző, klasszikus B-közép, még színeiben is hasonlít az orosházi zenebohócokra, bár náluk egy fokkal azért jobbak. De legalább van némi szurkolói élet.

Szombaton jó lenne ismét odatenni magunkat, az első fordulóból csak a lelkesedés volt bíztató, Makón már a (második félidei) játék is, szombaton már „csak” három pontot kellene begyűjteni, úgyhogy hajszoljuk bele a fiúkat a győzelembe!

vissza