nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2006-2007 - Kettős hazai mérkőzés

Kettős hazai mérkőzés (2006-09-08)

Első felvonásként a Dunaferr sztárjait láthattuk jó ötszázan a sportcsarnokban, a sztárcsapat erőlködés nélkül gázolta le tavalyi formájukat mutató lányainkat. Érdekes véletlen, hogy minden évben a "nagy" csapatok a "kicsik" ellen kezdenek az első 4-5 fordulóban.

Igazából ennek a küszködésnek az égvilágon semmi értelme, ahogy valaki bekiabálta, kezdjék rögtön a rájátszással. Nagy szar az egész! Érdekesség, hogy a megyei jogú városok sporttalálkozójára érkező vendégek is voltak a csarnokban, legalább feldobták a nézőszámot, több hasznuk nem volt (demagóg kérdés: ez a semmilyen rendezvény mennyibe került a városnak?) Tucatnyi vendégszurkoló szurkolta végig a meccset.

Nem túl lelkes társaság vonult át a Kórház utcába a Kecskemét vendégjátékára. Örömünk tovább folytatódott a vendégcsapat vezető góljánál. Ám az első épkézláb támadásunkból kiegyenlítettünk, és innentől kezdve úgy játszott a csapat, ahogy már nagyon vártuk. Nem álltunk le 3-1 után sem, igaz, nekünk szinte minden bejött, a vendégeknek meg semmi, így végre a hangulat is felszabadult volt a lelátón, és a levonuló csapatot vastaps kísérte az öltözőbe. Vajon miért nem lehetett ezt a lelkesedést és támadó szellemet eddig látni? Csak így tovább ELŐRE!

vissza