nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Előre FC Békéscsaba - ZTE, alsóházi rájátszás (2-3)

Előre FC Békéscsaba - ZTE, alsóházi rájátszás (2-3) (2004-05-15)

Eredetileg egy hosszabb beszámolót terveztem az előzmények miatt, de mivel a történteket mindenki ismeri, álljanak itt most csak a meccsel kapcsolatos dolgok. Supka menesztéséről közvetlenül a meccs előtt értesültünk, mely eléggé felpaprikázta a hangulatot, ugyanis nem értettük, hogy miért néhány órával egy sorsdöntő meccs illetve négy fordulóval a bajnoki finis előtt tették meg ezt a lépést...

Véleményünk szerint ezzel semmit nem nyert a csapat, így úgy döntöttünk, hogy az első 15 percben nem kerülnek ki a drapik a kerítésre, s csak a döntést bíráló rigmusokat kiabáljuk, majd csak ezután kezdünk bele a szurkolásba... Aztán a 9. percben jött az újabb hidegzuhany, s a ZTE gólja elvette a kedvünket a csapat buzdításától, s rosszkedvünket csak tetézte Vincze Ottó látványos gólja.

A "forradalmi" hangulatra jellemző, hogy a szünet előtt egy kisebb hadsereg sorakozott föl biztosítani a játékoskijárót, s székházat. Oktalanul... Mivel a II. félidőben felcsillantak a pontszerzés esélyei elkezdtünk szurkolni, melyet jócskán felerősített a második találatunk.

Perceken át hihettük azt, hogy (újra) megtörténik velünk a csoda, ugyanis a Haladás is egyenlített a Győr ellen, s ekkor (szombathelyi barátaink tiszteletére is) még a "Big Halit" is éltettük. Végül a békéscsabai futballvalóságba a ZTE győztes gólja után kénytelenek voltunk visszacsöppenni.

Talán ezért is vonult egy kisebb társaság feldühödve a székház elé, de néhány rigmus után ők is belenyugodtak az egészbe... Egerszegről nem jött senki, bezzeg a szokásos szektorok most is le lettek zárva "biztonsági okokból".

vissza