nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Győri ETO FC - Előre FC Békéscsaba, alsóházi rájátszás (3-0)

Győri ETO FC - Előre FC Békéscsaba, alsóházi rájátszás (3-0) (2004-04-20)

Már megint egy hétközi forduló, ráadásul az ország másik végében. Mi egy kocsival keltünk útra, 13. óra körül. A közel 400 kilométert gyorsan szinte észrevétlenül letudtuk, köszönhetően Tibi barátunknak, aki ismét szórakoztatott minket. Húsz perccel kezdés előtt már a stadionban voltunk...

Hát, elég lehangoló látványt nyújtott az ETO-stadion. És nemcsak lerobbant állapota miatt. Hiába volt az ingyenes belépő, néhány perccel kezdés előtt még csak 1-2 száz ember lézengett a lelátókon! És a kezdő sípszóra is csak max. 1000-en lehettek.

Hazai oldalon két csoport bontott vásznat. Az U.CS.K. 30 fővel végigszurkolta a meccset. Róluk mi is példát vehetnénk lelkesedésből! A másik brigád, az Infinity Unity az állóhelyen helyezkedett el, tucatnyi emberrel. Ők még a góljaik után sem hallatták hangjukat. Hozzánk még csatlakozott 2 fő, de így sem képviseltünk túl komoly erőt.

Csendben végignéztük, ahogy csapatunk egy félidőn keresztül egykapuzik, rengeteg helyzetet kihagyva. Aztán jött a szokásos rövidzárlat (hihetetlen), a 45. percben vezet a hazai csapat. Még éppen arról beszélgettünk, hogy úgyis mindjárt fordítunk, mikor megkaptuk a másodikat. Ezután már csak futottunk az eredmény után, ami törvényszerűen hozta az újabb hazai gólt (3-0).

Meccs után még söröztünk egyet az U.CS.K. néhány tagjával, majd éjfél körül elindultunk hazafelé.

vissza