nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Előre FC Békéscsaba - Lombard FC Haladás, alsóházi rájátszás (2-0)

Előre FC Békéscsaba - Lombard FC Haladás, alsóházi rájátszás (2-0) (2004-04-10)

Úgy gondolom, már mindenki nagyon várta az a napot, amikor imádott csapatunk stadionjában végre felgyúlnak a fények. Hát, elérkezett! Természetesen mi is készültünk erre a jeles napra. De nem is mi lennénk azok, ha minden úgy sikerült volna, ahogy azt elterveztük...

A mérkőzés néhányunk számára már pénteken elkezdődött, amikor vonattal megérkezett 3 szombathelyi barátunk. Velük törzskocsmánkban mulattuk az időt, majd a továbbiakban gyulai szekciónk vendégszeretetét élvezhették. Hát, nem panaszkodtak!

Szombat délelőtt bevittük a stadionba a pirót, majd kora délutántól a kricsmiben alapoztunk. Ahogy közeledett a kezdés, úgy telt meg egyre jobban a helység, a régi nagy meccsek hangulatát idézve. Sajnos az eső egész nap esett, így kezdésre csak 3000 ember gyűlt össze. Jó idő esetén 5-6 ezren is lehettünk volna.

Azért a tábor igencsak felduzzadt, sok régi arc is újra megjelent. A hangulat nagyon jó volt (de rég nem írtam már ilyet), amihez persze a gyors gólunk is jelentősen hozzájárult. És ezt követte a második találat, ami után már fieszta hangulat volt.

Szünetben aztán begyúltak a fények, a lelátón is. Bár lehetett volna jobb is, de azért így sem volt rossz. Velünk párhuzamosan a klub is csinált egy kisebb tűzijátékot. A pályán pedig egy jó iramú, és látványos meccset láthattunk. Így a szurkolásunk a tavasz eddigi legjobbja volt, amihez nagyban hozzájárult a kedvencek játéka is. Nem véletlenül járt a vastaps mérkőzés végén a fiúknak.

Ezután ismét elfoglaltuk sörözőnket, és Halis barátainkkal folytattuk a bulit. Ők az éjszakát ismét gyulán töltötték, és valószínűleg nem alvással. Hát ezt is megélhettük egyszer! Még most sem hiszem el!!!

vissza