nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2006-2007 - Tuzsér-1912 Előre SE (3-0)

Tuzsér-1912 Előre SE (3-0) (2006-09-16)

A bíztató hazai játék után jó tucatnyian indultak el autóval, mikrobusszal az ukrán határ melletti településre. A 2.500 lakosú település pályáján kb. 600 néző (tehát durván minden 4. lakos!) gyűlt össze. Egyébként 1.300 tuzséri vallja magát egy bizonyos kisebbség tagjának, természetesen a meccsen is képviselték magukat. Amúgy a hazaiakkal semmi gáz nem volt, leszámítva egy-két felénk eleresztett beszólást...

A Viking Kaos szokás szerint füstölt és a játék láttán volt okuk örülni, velünk ellentétben. Egyszerűen katasztrófa amit a fiúk nyújtottak! Elképzelés és lelkesedés nélkül játszottak, a csapat legjobbja Such kapus volt, ha nincs jó formában, még hármat simán kaphattunk volna, miközben gólszerzésre szinte esélyünk sem volt. Brlázs nagyon hiányzott a védelemből, Czipó viszont nagyon nem.

Az egyik gól után a csabai bekiabálásra (Zoli, erről a gólról ki tehet? - utalva arra, hogy Czipó minden hibáját másra hárítja) nagyképűen legyintett és valami csúnyát kiabált ki. Ennek még lesz folytatása! Mindössze Dobi Robi és az utóbbi időben egyre lelkesebben játszó Juhász Gy. jött oda elnézést kérni a gyalázatos produkcióért. A társaság egyik része már odafele úton lerészegedett, de ez semmi a hazafelé úthoz képest, ami Big Dicknek köszönhetően maradt emlékezetes.

A szexuálisan túlfűtött Teca a mikrobusz több utasát is szexuálisan zaklatta, elsősorban a hátsó sor utasai voltak esélyesek arra, hogy hátulról elveszítsék szüzességüketJ) Ha fele olyan jól játszik a csapat mint amilyen a hangulatú az utazás volt, legalább egy pontot elhoztunk volna.

vissza