nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - DVSC - Előre FC Békéscsaba (1-0)

DVSC - Előre FC Békéscsaba (1-0) (2004-03-20)

És eljött a nagy nap! A tavalyi túra után igen sok kritika ért minket, főleg a létszám miatt, és tegyük hozzá, jogosan. Ezért úgy gondoltuk, kétszer nem kéne ugyanabba a hibába esnünk. Szokás szerint, hetekkel a meccs előtt még nagy volt a lelkesedés, mindenki nagyon fogadkozott. A buszszerzéssel ismét akadt némi problémánk, de csütörtökre ez is megoldódott. Aztán elérkezett az indulás napja...

A szokott helyen igen lassan gyűlt a nép, 13 órára alig telt meg az egy szem busz. Persze mentek a telefonok a hiányzóknak, és hallgathattuk a szokásos nevetséges kifogásokat (nincs lé, dolgozom, nagymaminál parti van, stb.). Tehát némi csúszással elindult a járat, fedélzetén a két csoport tagjaival.

Az út elég unalmasan telt, ráadásul Csökmőtöl rendőri kísérettel. Debrecenbe érve a fakabátok városnézésre vittek minket, így csak kezdésre sikerült beesnünk. A szektorunkban még tartózkodott néhány szimpla szurkoló is, így kb. 60-an lehettünk. SZÉGYEN!!! A kerítésre csak három drapi került ki, és vittünk még magunkkal néhány lengetőst és kétrudast is.

A létszámunkhoz képest próbáltunk szurkolgatni, de ez tényleg csak szurkolgatás volt. A "stadion" egyébként (szokás szerint) nem volt tele, 4000-en lehettek. Csak a hazai tábor szektora volt viszonylag tömött. Biztos megint 1 Ft volt a jegy. Talán 100 ember szurkolt, hellyel-közzel folyamatosan. Ennyi.

Viszont a csapatunk nagyon jól játszott, a Loki nem igazán tudott mit kezdeni velünk. A második félidő is ott folytatódott a pályán, ahol az első, így kezdtünk reménykedni az esetleges pontszerzésben. De ezt sajnos Dombi, a kis gnóm meghiúsította. Ezután a társaság túlnyomó része már a mellettünk lévő néhány tahóval foglalkozott, feleslegesen.

Hazafelé sem történt semmi érdekes, azt leszámítva, hogy a sofőr megálló nélkül lenyomta a 120 km-t. Persze, ez nem igazán tetszett a brigádnak. Tízkor már itthon is voltunk. Ennél már csak jobb jöhet! Ja, és köszönet azoknak, akik itthon maradtak.

vissza