nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2006-2007 - Előre 1912 Békéscsaba - Nyíregyháza (0-1)

Előre 1912 Békéscsaba - Nyíregyháza (0-1) (2006-09-23)

Szurkolói szempontból a Fradi mellett/mögött a nyíregyháziakkal való találkozó ígérkezett a szezon legérdekesebb mérkőzésének. Teli busszal érkezett a vendégsereg, melyet a rendőrök a város előtt állítottak meg. A nyíregyiek felültek a tv-ostrom óta bosszúra szomjazó rendőrök provokálásának, így az egész buszt bevitték a Bartók 1-3-ba, ahol hármójuk ellen eljárást indítottak, néhány futballal nem közvetlenül összefüggő tárgy miatt...

Meccsre a szokottnál több, kb. 1.500 néző gyűlt össze. Mindkét tábor kisebb szünetekkel igyekezett bíztatni sajátjait, néha a miniszterelnököt és a nagyobbik kormánypártot együtt szidta a két fél. Nagyjából az első félidőben a vendégek, a másodikban mi voltunk valamivel aktívabbak, utóbbiban sokat nyom a latba a félidő után begyújtott kilenc görögtűz, ami szép látványt nyújtott. A csapatok a szurkolók szintje alatt teljesítettek, gólhelyzet se nagyon alakult ki.

Szemmel láthatóan elégedett lett volna a gárda egy ponttal, ami a végén megbosszulta magát. A vendégekkel nem foglalkozott senki, inkább pozitív volt a viszony. Az érdemtelen vereséggel elég nehéz helyzetbe került a csapat.

vissza