nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2008-2009 - Békéscsaba 1912 Előre SE - FTC (0:1) 2008. március 24, 8000 néző

Békéscsaba 1912 Előre SE - FTC (0:1) 2008. március 24, 8000 néző (2008-11-01)

A TV-közvetítésnek hála kedd este rendezték a mérkőzést, bár így is összeverődött egy kb. 60 fős társaság, amelyet a Gyulai úttól rendőrök kísértek a stadionba. Úgy 10 vendégdrukker úgy gondolta, hogy az övéihez csatlakozik, ezért beállt a sor hátuljába, ahol nem volt rendőr. Pár pofon után rájöttek, hogy rossz helyre tévedtek.

A klub vezetői nem foglalkoztak azzal, hogy a Ferencváros érkezik, az egy szem főkaput hagyták nyitva, aminek köszönhetően nagy sor torlódott fel a székháznál. A mi társaságunk is még sorban állt, amikor a lelátón már állt a bál. A hazai oldalról addig ingerelték a vendégeket, amíg azok átmásztak a néhány rendező között és kiosztottak pár pofont. Olvasva a fórumokat, elég sokra értékelték a harci mutatványt, ráadásul több helyen lebadboysozták a fiatalokat.

Nemsoká beérkezett a mi társaságunk is, ez nagyjából onnan lehetett észre venni, hogy egyrészt nem csak hazai irányba érkeztek azonosítatlan repülő tárgyak, hanem visszafelé is, másrészt nem csak a tinik és az egyéb hazai szurkerek mutogattak a zöldek irányába. Hogy mi lett volna ki tudja… Mindenesetre amikor a zöldek átmásztak, még nem jöttek rendőrök, csak amikor már a mieink is bent voltak. A lehető legrosszabb időzítés. A magunk és a szervezés hibájából megint sikerült szarul kijönni egy olyan dologból ami nem lett volna ennyire egyoldalú.

A dobálás, anyázás stb. közepette a meccs is ment, ami gyalázatosra sikeredett. Kaptunk egy potyagólt és szemmel láthatóan úgy ment ki a csapat, hogy minél kisebb vereséggel ússzuk meg. Egy Fradi ellen! Gyalázat! Majd ránk kenhetik, de ezzel a focival egy csomó embert elijesztettek a Kórház utcából, olyanokat, akik most az egyszer kilátogattak.

A második félidő az első lájtosabb kiadása volt a lelátón, a pályán ugyanolyan szar.

Meccs után néhány zöld tévedt rossz helyre és igen gyors futással próbálták korrigálni hibájukat J Ahogy hallottuk, a városban is mozgolódott volna a vendégek egy társasága, de a rendőrök észlelték őket.

A szánalmas meccset egy fiatalember dobta fel, aki az utolsó percben berohant a pályára, egészen a Fradi kapujába, ahova bevetette magát, kiegyenlítve az eredményt. Nagy üdvrivalgás fogadta az „egyenlítő” gólunkat.

A lelátón történtek + a gólunk miatt csoda lenne ha nem lenne zártkapus a következő hazai mérkőzés.


vissza