nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2008-2009 - Jászberényi VSE - Békéscsaba 1912 Előre SE (0:0)

Jászberényi VSE - Békéscsaba 1912 Előre SE (0:0) (2008-03-15)

A tavaszi szezon első idegenbeli túrájának egy mikrobusszal, nyolcan indultunk neki a nemzeti ünnepnapon. Fontos meccs lett volna, mert ha nyerünk, akkor 5.-ek lehettünk volna.

A korai indulásnak köszönhetően bőven volt időnk megállni néhány ital erejéig, így kivételesen a kezdő sípszó pillanatában már a helyünkön voltunk.

A vendégszektorban már volt pár csabai, voltak, akik kocsival, és volt, aki vonattal érkezett. A meccs elég unalmasra sikeredett, láthatóan mindkét csapatnak megfelelt a 0-0. Párszor felhangzott a "Hajrá, lilák!" ; bár a csapatunk sárga-fekete mezben játszott, így a "Hajrá, sárgák!" is előkerült… A hazaiaknál páran doboltak, és néha szurkoltak is, bár a látottakkal ők sem lehettek elégedettek, mindkét csapat nagyon gyengén játszott. A meccs végén a csapat megköszönte a biztatást, bár először elindultak az öltöző felé, úgy fordította őket vissza valaki, hogy azért mégis csak illene megköszönni azt, hogy eljöttünk megnézni őket… A visszaút mondhatni, a megszokott módon történt, megálltunk kajálni és sörözni Törökszentmiklóson, aztán megállás nélkül jöttünk hazáig. Összességében elmondhatjuk, hogy a túra maga kellemesen telt, kár, hogy a meccs nem volt az igazi.

vissza