nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2008-2009 - Békéscsaba 1912 Előre SE – BKV Előre (2:0) 2009. március 7.

Békéscsaba 1912 Előre SE – BKV Előre (2:0) 2009. március 7. (2008-10-01)

Az első tavaszi meccset szerencsére sikerült megrendezni, bár ez sokáig igen kérdéses volt az időjárás és a pálya állapota miatt. Az állóhelyen viszonylag jó létszámban jöttünk össze, és még vendégszurkolók is érkeztek, ritka látvány ez az NB II Keleti Csoportjában.

A mérkőzés előtt a klub ankétot tartott a Városi Sportcsarnok büféjében, amit olyannyira sikerült beharangozni, hogy a kézilabdacsapat ügyvezetője írta fel a fórumunkra, sehol máshol sem jelent meg… Ennek fényében a mintegy 20 megjelent fő nem is keltett meglepetést. Teljesen normálisan folyt le az ankét, ahol is bemutatták új játékosainkat, valamint beszámoltak pár dologról. Mint megtudhattuk, sajnos a női kézilabda irányába igencsak eltolódott a jövedelmezés, a focicsapat évi 32 millióból gazdálkodhat, aminek kb. fele fix működési költség. Így a 20 fős keret minden egyes tagjára havi 80 000 Ft jut, ami finoman szólva sem magas összeg. Szóltak még az MLSZ-ről, ami teljesen rászállt a klubokra, és különösen be van indulva ránk is, emiatt voltak a büntetések. A Telkiben épülő új központ sokba kerül, valahogy muszáj rá előteremteni a pénzt…
A mérkőzésre kb. 600 néző lehetett kíváncsi, ami nem is rossz adat mondjuk egy MTK-meccset alapul véve… A mag a régi helyén, az állón gyűlt össze, mivel ha már úgyis lezárják az új szektort a Fradi ellen, hát szokjunk vissza. :) A meccs közepes volt, de úgy tűnik, beválnak az igazolásaink. A Kecskemétről igazolt srác gólt szerzett, valamint a második félidőben Pozsi is beköszönt, szóval magabiztos győzelmet arattunk. Üde színfoltja volt a találkozónak a gombahajú, meghatározhatatlan nemű partjelző. A kapusunk, Máthé Gabi is magához képest elég jól védett, reméljük tovább javul és akkor igazán jó csapatunk lehet, mert ez a banda simán odaérhet az 5-8. helyekre. A jászberényi meccset hozni kell, és akkor aztán rettegj, Fradi! Hajrá lilák!

vissza