nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - Kézi (régi) - Békéscsabai Előre NK - Hódmezővásárhely

Békéscsabai Előre NK - Hódmezővásárhely (2004-01-28)

A szerdai nap, a zord időjárás, no meg a két csapat szereplése nem ígért telt házat a városi sportcsarnokban, az 5-600 néző reálisnak mondható. Az állóhelyen 60-an lehettünk, a szokásos drapik mellett egy "Isten Veled, Miki!" felirat is kint volt, tekintettel az aznapi temetésre. A csarnok egyik oldalát a vendégszurkolók kapták meg...

Mint kiderült, nem is foglaltak olyan sok helyet, kezdéskor 15 békés szurkoló üldögélt, 5 pedig álldogált. Az "Ultras 47" (Szeged, Vásárhely, Csorvás stb.) mag úgy 45 fővel negyedórás késéssel érkezett egy (full extrás) busszal. Persze egyből elkezdődött az anyázás és a szóbeli keménykedés. Másra nem is nagyon volt lehetőség, mert a rendező- és rendőrgárda jól látta el feladatát.

A meccs izgalmasra sikeredett, a hangulat nem volt rossz, bár ezt bőven lehet überelni. Negatívumként az említhető, hogy mindkét tábor akkor produkált csöndes pillanatokat, amikor éppen rosszul állt a csapata. A vendégtábor éneklés közben sokszor ugrált is, látszik rajtuk a szerb hatás:))

A szidalmak a szokásosnak mondhatók, bár kissé unalmas és monoton volt mindkét oldalon. A mérkőzés vége elég izgalmasan alakult, nyernünk kellett volna, de a lányok szokás szerint elbénázták a lehetőségeiket. Ahhoz viszont az iksz is elég volt, hogy az addig előttünk lévő Szparit megelőzzük.

Az elvonulás is nyugisan zajlott, bár egy vendégszurkolót helyben hagyott a rendezőgárda. Ismerve őket, ezen nincs is mit csodálkozni.

vissza