nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Magyarország – Olaszország Ifi-EB elődöntő, Pilsen, Csehország (1:0)

Magyarország – Olaszország Ifi-EB elődöntő, Pilsen, Csehország (1:0) (2008-07-23)

Egy autós társaság utazott ki a sörivók egyik Mekkájába, a szokásos „komoly" (ránk jellemző) előkészületekkel. A több mint tíz órás utat követően gyorsan felvettük az ingyenjegyet (amúgy 500 Ft lett volna) és elhoztuk az erre a tornára csinált ingyenpólót (jó lesz a kertben:), majd tűztünk a szomszédos sörgyárba, ahol autentikus környezetben kóstolhattuk a nedűt. A nagy beharangozás hatására kb. 2.000 honfitársunk gyűlt össze a kellemes stadionban. A magyar tábor derekasan bíztatta a fiatalokat, persze ahogy egy ilyen elég lájtos tábortól tellett. Jellemző, hogy volt feka és sárga a magyar táborban, többség a gagyi ingyenpólóban ült… A fiúk nagyon jól játszottak, megérdemelték volna a döntőbe jutást, de a digók találtak egy gólt, aztán pedig ráültek az eredményre (hamar megtanulták a felnőttektől). Lefújás után a vereség ellenére is vastapssal búcsúztattuk a fiúkat. Olasz drukkert nem nagyon láttunk, csak 6-7 helyi arcot Pilsen Fans drapival.

Meccs után honfitársaink többsége hozzánk hasonlóan a belváros felé vette az irányt, ettünk-ittunk aztán lassan útra keltünk.
Pilsenbe nagyon megérte ellátogatni, bár elkövettük azt a hibát hogy nem töltöttük ott az éjszakát. A város nagyon jó, az árak kb. az itthoniak (Németországtól pár km-re), szóval megérte elutazni. Nagyon remélem, nemsokára valami kupameccs ürügyén járunk erre. Na jó, nem BL-selejtező, nem is Intertoto, mondjuk nemzetközi Szabadföld-Kupára… :)

vissza