nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Matáv Sopron - Előre FC Békéscsaba (2-2)

Matáv Sopron - Előre FC Békéscsaba (2-2) (2003-12-06)

Az október 25-re kiírt találkozó a rossz időjárási viszonyok miatt maradt el, nem sok hiányzott ahhoz hogy a történelem megismételje önmagát. Megérkezésünkkor a szakadó havas esőt viharos erejű szél kavarta, ehhez képest a 2.000 néző nem is olyan rossz, egy ilyen, még a magyar foci mércéjével mérve is gyenge félév után...

Ami a vendégszektort illeti, sok minden az előző heti szombathelyi túrához hasonlított, ezúttal is kb. 30-an voltunk, mikrobusz és személyautó voltak a közlekedés tárgyai, kivéve azt a pár embert, akik a vonatot választották. Talán a borzalmas hidegnek volt köszönhető, de a két csapat elég hajtós és színvonalas meccset produkált. Viszont elég sok szabálytalanság és véletlen ütközés is becsúszott, így paprikás hangulatban telt a mérkőzés.

Érdekes, hogy Győrhöz hasonlóan itt is elkülönül egymástól két csoport, akik nem igazán keresik egymás társaságát. A második félidőben mellénk telepedett a 15 fős City Boys és oda-vissza ment a magyarázkodás. Aki ezzel foglalkozott, lemaradt néhány szép megoldásról, amilyeneket ritkán látni magyar pályán. Ezek elsősorban Javrujan nevéhez fűződtek, az örmény csatáron nagyon látszott a bizonyítási vágy egykori csapata ellen. A döntetlen nagyjából megfelel a játék képének, bár kis szerencsével nyerhettünk is volna.

Az év végére kicsit összeszedte magát a csapat és a tavalyinál kicsit reményt keltőbb helyzetből várhatjuk a tavaszt. Folyt. köv. tavasszal a listavezető Balaton FC ellen.

vissza