nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Óbuda Goldberger – Békéscsabai Előre NKSE (18-24)

Óbuda Goldberger – Békéscsabai Előre NKSE (18-24) (2008-05-04)

Az Újbudán játszó Óbuda otthonába 14-en kísértük el a csapatot, ami annak ellenére hogy csapatunk ekkor a tabella utolsó helyén állt, illetve hogy elég nehézkes volt a szervezés, elfogadható létszámnak mondható.

A sportcsarnok egy budai újgazdag lakópark lenyűgöző és hatalmas (több teniszpálya volt mint egész Békés megyében, emellett műfüves focipálya, streetball-, tollaslabdapálya, több uszoda, fittnes- és konditerem... ) sportkomlexum része volt.

Gyakorlatilag alig pár száz lakás ölelte ezt körbe. Annyira úri negyed ez, hogy még kocsma sem volt sehol, csak egy tip-top kis kávézó...

A meccsre a belépés ingyenes volt, ennek ellenére hazai nézőket csak a csabaiakkal és egyéb klubokban játszó kézisekkel (Tápai Szabina közvetlenül mellettünk :) töltött sorok közt elvétve fedeztünk fel. A szurkolást csak a társaság fele vállalta, de a lányok így is elég jól felpörögtek erre a meccsre. Gyakorlatilag 10 percenként növeltük egy-egy góllal az előnyünket, így a vége sima 6 gólos győzelem lett. Külön ki kell emelni fiatal cserekapusunkat Futaki Hajnalkát, aki jégkorongkapusokat megszégyenítő statisztikával védett (90% körül).

Meccs után egy kis ünneplés, de csak visszafogottan, mert még messze nem maradtunk bent. Az ünneplés legkomolyabb jelenete volt, amikor a pályán ücsörgő lányokhoz odament Fülöp Csaba, és mi elkezdtük hogy "FCs Afrika!", akkor az egész csapat megtapsolta a különleges "biztatást":)

A győzelemnek és a sörnek köszönhetően a hazaút a szokásosnál is jobb hangulatban telt, így nem volt meglepő hogy a túra végére bokáig ért a sörösdoboz-halom…

vissza