nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Tisza Volán – Békéscsaba 1912 Előre SE (2:1)

Tisza Volán – Békéscsaba 1912 Előre SE (2:1) (2008-04-26)

A bajai győzelem után magabiztosan várhatta volna a csapat a mérkőzést, ha nem lett volna olyan tartalékos… Ennek ellenére is győzni mentünk Szegedre.

Illetve… Néhány társunk más céllal is, ugyanis már péntek este visszafogott mulatozással töltötte az időt a Tisza-parti városban:)

Szombaton a vasúton gyülekezett a társaság, a pénteki érkezők itt várták a többieket és nem kell mondani mivel töltötték az időt a kellemes napsütésben…

A társaság busszal indult a stadionhoz, egyetlen kellemetlenség zavarta meg, egy gyúrós nagyfiú dobta be a helyi buszt (nagy valószínűséggel nem szurkoló). A stadion előtt érdekes jelenetek alakulhattak volna ki, mivel a megye 3-as csapatuk meccsére igyekvő szegedi táborral találkoztunk. Gyakorlatilag a két fél elment egymás mellett, a szegediek az edzőpályára mentek, mi pedig a nagypályára.

Kezdéskor siralmas látványt nyújtott az egykor szebb napokat megélt stadion, és nem csak az állapota miatt. A vendégszektorban kb. 40-en lehettünk 5 saját rendezővel, míg a tribünön 100-120 néző foglalt helyet, de ebben benne van csapatunk sérült/eltiltott játékosai (többen nagyon hiányoztak is) és 15-20 Előre-szurker. Jellemző, hogy a jegyet egy mozgóárus hölgy szedte, már akitől tudott.

Kezdéskor lila és fehér füstöket eregettünk amit megint majdnem elfújt a szél. Az első negyedórában folyamatosan toltuk, aztán szépen lassan elkezdtek szivárogni az emberek a kocsmába…

A csapat baromi gyengén muzsikált, és ez a gyenge szegedi csapat pusztán a lelkesedésével meg tudta nyerni a meccset. Bár 1:0-nál egy szabályos gólt nem adott meg a söröshordó kinézetű bíró.
A végére még összegyűlt valami tömeg-féleség, és néha kieresztettük a hangunkat. Meccs után sokaknak folytatódott az iszogatás, néhányan pedig a szegedi éjszakában ragadtak.

vissza