nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Baja – Békéscsaba 1912 Előre SE (0-2)

Baja – Békéscsaba 1912 Előre SE (0-2) (2008-04-19)

A nagy rangadóra néhány autó és egy busz indult el, összesen kb. 60-an gyűltünk össze a vendégszektornak csúfolható helyen, ahol még egy kis földkupac sem volt lelátó gyanánt…

Az algyői óriási botrány és tömegverekedés miatt nagyon készültek a hazaiak, rendőri kíséret a busznak, külön beléptető kapu stb. Bár az autósok például a hazaiak között vették a jegyet, tehát az egész nem sokat ért. Megemlítendő, hogy alkalmi szektorunkban volt mobil wc (a két női drukkernek is külön) és büfé híján kaptunk két karton ásványvizet a hazaiaktól, ezúton is köszönet nekik (bár a sörnek jobban örültünk volna:). Mondjuk a társaság magához képest aránylag visszafogott volt alkoholfogyasztást illetően.

Nagyjából megtelt a hazai stadion, egy kis mókusőrs bíztatgatta a hazaiakat, és néhány helyi bohóc a vendégszektor mellett velünk is foglalkozott. Így aztán volt néhány beszólogatás de ennyi belefér a „rangadóba".

Mi kezdéskor 8-10 füstöt gyújtottunk be, ami elég jól adta volna ha nem fújja el a szél. A hangerővel sem volt gond, legalábbis az elején, aztán szépen lassan leült a meccs. A Baja erőlködött, mi tartottuk az eredményt és nem törtük össze magunkat a támadásban, bár így is lőhettünk volna gólt.

A második játékrészben már összeszedettebb produkciót nyújtott a csapat, már inkább mi voltunk fölényben. Az utolsó negyed órában már számoltunk visszafelé, amikor kissé váratlanul lőttünk egy hatalmas gólt, ami a gólnak megfelelő örömöt váltott ki. A második gól klasszikus potya lett de a gólöröm maradt. A hazaiak pedig szépen elindultak hazafelé.

Igazából egygólos meccsnek tűnt, bár a játék nagyjából kiegyenlített volt, megérdemelten nyertük a „nagy rangadót", és innentől már csak mi bukhatjuk el a feljutást.

Meccs végén pacsi, ünneplés, egy nagyobb autós társaság még maradt megkóstolni a helyi ízeket.

Bár nem volt az az őrületesen nagy rangadó hangulat de remek kis túra győzelemmel. Csak nem kiengedni!

vissza