nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Algyő - Békéscsaba 1912 Előre SE (0-0)

Algyő - Békéscsaba 1912 Előre SE (0-0) (2008-04-05)

Mit csinálhat az ember szombaton? Elmehet Nyíregyházára röplabdára, Sarkadra MÁV-meccsre vagy hazai kézire Győr ellen. Nem túl nagy táborunk mindegyik helyen képviselte magát, beleértve a focicsapat algyői fellépését, ahova kb. 20 ember oda utazott vonattal/autóval.

A meccs küszködős volt, nem bírtunk a hazai csapattal és a bíróval. Utóbbi mondjuk mindent megtett érte, a vitatható ítéletekkel rendre minket sújtott, az első félidőben egy 11-essel maradt adósunk. Egyszer akkor is megállt a játék pár pillanatra, de a második félidőben a sokadik rossz döntése után egy berepülő söröspohár miatt megállt a játék és kiüríttette a „vendégszektort". Igazából semmi „balhé" nem volt, csak anyázás és egy darab pályáig berepülő műanyag pohár. Még a derékig érő korláton se mászott át senki, de a bíró alig várta, hogy betegyen nekünk. A csapat tagjai mind normálisan próbálták lecsillapítani a „hőzöngő tömeget", egyedül a pályaedző használt nyomdafestéket nem tűrő szavakat, nem először.

Nem tudni miért volt jobb, hogy a hazaiak között néztük a meccset… Nemsoká a közelünkbe érkezett egy helyi mókusőrs (állítólag serdülő csapat), akik pár méterre tőlünk anyáztak. Na ezt egy idő után néhányan megunták és elhajtották őket (ütésváltás nem volt). Csakhogy hátulról néhány helyi pitbull is érkezett, akik találomra ütögették pár társunkat. Nem volt olyan hogy x ember felállt a másiknak, egyszerűen kaotikus volt a helyzet. Jellemző, hogy egyik társunkat igen aljas módon egy nyugdíjas korú rendező vágta fejbe esernyővel, aki előtte még csitítani próbált. A fő verekedő helyi alvilági figura pedig rögtön rendezői mellényt kapott…

Szar meccsen pontot vesztettünk, a „balhé" pedig baromi idegesítő volt, nincs rá jobb kifejezés.

Algyő idegenben, utálom!

vissza