nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Szolnok Rákóczifalva – Békéscsaba 1912 Előre SE (1-4)

Szolnok Rákóczifalva – Békéscsaba 1912 Előre SE (1-4) (2008-03-24)

Húsvét vasárnapján egy mikrobusz és több autó indult útnak. Bár nem hétfő volt, a mikrobuszos társaság igen aktívan locsolta… a torkát. Némi meglepetésre a jármű időben begördült, így hangos vendégszurkolókkal kezdődött a találkozó.

Aztán folyamatosan érkeztek az autósok, a második félidőre kb. 30-an lehettünk, bár egy autós társaság Szolnok összes pályáján megfordult, és a meccs végére értek ki a Vegyiművek pályára… A hangulat ünneplős volt, egy eléggé elázott társunk rendre a pályára akart menni, úgy kellett néha leimádkozni onnan.

A csapat az első félidőben magabiztos volt, ám a második játékrész elején kis híján ledolgozta kétgólos hátrányát a vendégcsapat, szerencsére les miatt nem adták meg a gólt. Szerencsére a csapat észbe kapott, Ursz kiharcolt egy 11-est, majd futószalagon jöttek a helyzetek, melyek közül még egyet sikerült kihasználni, de még 2-3 gól simán benne volt a pakliban az egyébként sok igen fiatalt felvonultató hazai gárda ellen, amely két éve még a feljutásért vívott csatában legnagyobb riválisunk volt, most meg a kiesés ellen harcolnak.

A szurkolás kb. a gyulaihoz hasonló, bár most talán annyira nem volt kész a társaság, most „csak" néhány ember kezdett egyszer-egyszer magánakcióba. Lefújás után a csapat nem köszönte meg az alkoholszagú bíztatást, a társaság egy része focizni kezdett, használta a hordágyat, szóval önfeledten ünnepelte a fényes sikert, majd még egy kis kocsmázás után indultunk haza.

vissza