nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Előre 1912 Békéscsaba – Bp. Honvéd II (0-0)

Előre 1912 Békéscsaba – Bp. Honvéd II (0-0) (2008-03-15)

A tavaszi szezon egyik rangadóját rendezték nemzeti ünnepünkön, az NB I-es spílerekkel felturbózott vendégcsapat nem titkoltan fel akar jutni, így fontos lett volna a győzelem.

Ezer néző látogatott ki, köztük kb. 40 vendégszurkoló, méghozzá az aktív szurkolói vonal. Hogy ők mit kerestek itt, amikor az NB I-es csapatuk is játszott… Hemingway tulajdonos egy korábbi vita miatt a hazai meccsekről kitiltott néhány ultrát. A társaik persze melléjük álltak, így ők a nagycsapat hazai meccsein nincsenek jelen, csak idegenben.

A stadionban főleg az ő hangjukat lehetett hallani, mivel mi elég lájtos napot fogtunk ki, a gyulai „állatkertnek" nyomát se láttuk. Szóval szurkolásügyileg túl sokmindenről nem lehet beszámolni, a szünetben a vendégek egy része próbált valami testmozgást kezdeményezni, de erre hazai oldalon nem sok hajlandóság volt.

A pályán volt küzdelem, de sajnos nem sikerült gólt gyömöszölni a masszív vendégcsapat kapujába. Vagyis egyszer sikerült, de a bíró nem adta meg les címén (fuck).
Így meg kellett elégednünk egy ponttal és megint figyelnünk kell a Baja eredményeit…

vissza