nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - FTC - Előre FC Békéscsaba (2-0)

FTC - Előre FC Békéscsaba (2-0) (2003-11-15)

Sajnos a társaság jármű hiányában kihagyta ezt a mérkőzést, nem úgy a Bad Boyok, akik 7-en vonatoztak a fővárosba. A srácok ép bőrrel úszták mg a túrát, néhány fenyegető beszólást leszámítva nem foglalkoztak velük, a rendezők is korrektek voltak...

A bátorságuk jutalma az volt, hogy Szeiler József jóvoltából ingyen nézhették meg a találkozót. Hozzájuk még egy emberke csatlakozott, plussz 8-10 idősebb lila szimpatizáns tartózkodott a vendégszektorban, így összesen közel húszan bíztak a helyszínen a tavalyihoz hasonló bravúrban.

Ez elsősorban azért maradt el, mert a támadójátékunk kritikán aluli volt. A labdát ugyan jól kipasszolgattuk, de a félpályánál megállt a tudomány. Pedig a hazai gárda sem volt éppen csúcsformában, simán meg lehetett volna fogni őket. A hivatalos nézőszám 5.500 volt, de max. 4ezren lehettek. Az ultrák kezdésre csináltak egy kiírást Szeilernek, majd nem sokkal később egy kis házon belüli konfliktus robbant ki. Csak annyit lehetett látni, hogy sokan rohannak a felfelé a lépcsőkön, majd pár perccel később a rendezők érkezésével megnyugodtak a kedélyek.

Szurkolás csak a második félidőben volt, de ez csak néhány dal alkalomszerű éneklése volt. A mieinket csak akkor szidták amikor azok elkezdték „Hajrá Lilák”-at kiabálni, gyorsan jött rá egy „Mocskos Lilák”, de az Újpesttel sokkal többet foglalkoztak. A játékra jellemző, hogy még 1:0-nál is sokan a saját csapatukat szidták a sok hiba miatt. Az utazásért minden elismerést megérdemelnek a fiatalok, a többiek pedig nézzenek magukba (kivéve azt a pár embert, aki hajlandó lett volna az útra).

vissza