nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Vác- Békéscsabai ENK (23-21)

Vác- Békéscsabai ENK (23-21) (2008-01-19)

Az „Ősz” utolsó fordulóját játszottuk Vácon. Verhetőnek tűnő ellenfél, meccsre „éhes” társaság, és hazai győzelem után mi is kellhet még egy jó túrához?

Természetesen az, hogy ne ütközzön más eseménnyel ez a meccs, de megint nem így történt, emiatt a társaság ismét megoszlott. 9 fő az orosházi labdarugó teremtornát választotta, míg 16 fő Vácra indult. Az út kissé álmosan kezdődött a mikrobuszban filmnézés, és szolid italozás volt napirenden. Az állóvizet az „avanti ragazzi di Budapest” című zeneszám kb. hetvenszeri meghallgatása kavarta fel. Megérkezésünket követően módszeres italozásba kezdtünk egy születésnapos és egy rég látott társunk tiszteletére! :)

A meccs elkezdődött, és bár rettenetesen játszottunk, de az eredmény nekünk kedvezett. A félidő derekán csapatunk megtorpant, és a hazai alakulat néhány gólos előnyre tett szert. A szünet után társaságunk egy része a büfében, csapatunk az öltözőben maradt… mi hamarabb rendeztük sorainkat, mint a lányok. Az eredményjelző már 6 gólos váci előnyt mutatott, ami a hangulatunkat is nagymértékben lelombozta, mely az utolsó 10 percre tért vissza, mikor a kihagyott váci lehetőségeket követően csapatunk két találatával megcsillant egy kevésnyi remény a pontszerzésre. Ebben az időszakban újra előkerültek a kis lengetősök, valamint a dob. Ismét egy nyerhető mecset játszott el csapatunk, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy megérdemelte a győzelmet a Vác. Ha lehet ilyet mondani, szimpatikusan nyertek. Nem magyaráztak, nem alattomoskodtak, hanem szimplán több gólt lőttek, Mi pedig gyengék voltunk!

vissza