nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Kézilabda visszatekintő

Kézilabda visszatekintő (2008-01-18)

A szezonkezdetet látva mindenki bizakodott csapatunk szereplésében. Jó iramú remek meccseket játszottunk mindenkivel, de sajnos a bravúrok elmaradtak! Majd az ősz vége fele a csapatot súlytó sérüléshullámmal együtt porszem került a gépezetbe, és mintha nem történt volna semmilyen fejlődés a játékosoknál, sorra buktuk el a hasonló játékerőt képviselő csapatok elleni meccseket. Idegenben Vásárhelyre mindenki úgy készült, hogy na az idén…

Egy héttel előtte várt még ránk a 2007. évi utolsó hazai bajnoki meccse, mikor is a Goldbergert fogadtuk. A csapatnak nem ment a játék, de a lelátón is csend volt, annak ellenére, hogy jó létszámban jelen volt a közönség. A második félidő közepén, egy fiatalabb társunknál elszakadt a cérna, melynek következtében a rendezőkkel akadt némi összetűzés, ami felpaprikázta az állóhely legénységét, és ezt követően remek hangulatot varázsolt a csarnokba! A győzelemhez sajnos ez is kevés volt, és egy újabb egygólos vereség került a statisztikákba (26-27).

Pár napra rá látogatott hozzánk kupában a Vác. Úgy gondoltuk, hogy a lehető legjobb ellenfelet kaptuk, és arra vártunk, hogy legyen vége a meccsnek, és akkor…Téli szünet, pihenő a csapatnak, nekünk, lehet készülni a bajnokságra, várhatjuk a kupa négy közé jutásért kit kapunk, stbstb. De! De nem így történt csapatunk hozta a lelátói teljesítményt és ismételten alulmaradt egy góllal (25-26). Így ezek után csak hálálkodhattunk, hogy szünetelt a bajnokság.

Az Újévi mulatozást éppen kipihenve január 11. fogadtuk a Kiskunhalas gárdáját. Csapatunk sérültjeinek egy része felépült, így ismét bizakodásra volt okunk. Bár a lányok nem játszottak igazán jól, de voltak olyan periódusai a játékuknak, mikor igen tetszetős képet festett, sőt kifejezetten jó volt nézni! Így gyakorlatilag simán tartottuk itthon a Halas hatalmas ellen a két pontot.

vissza