nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Győr - Békéscsabai Előre NK

Győr - Békéscsabai Előre NK (2007-10-06)

Már a fehérvári túra közben kezdtük invitálni a legénységet, egy esetleges Győri megjelenésre. Ennek, na és csapatunk szereplésének köszönhetően két kocsival 9 fő vállalta a hosszú utat, még úgy is, hogy focicsapatunk hazai környezetben vitézkedett! A szokásosnak mondott megállókat követően, az ifi meccs közepére esett be a társaság a vendégszektorba. Felnőtt csapatunk meccsét viszont már jó 20 főnyi csabai tekintette meg.

A Magvassy sportcsarnokban is, a már lassan természetesnek tűnő kellemes fogadtatás várt minket! Remek büfében, üdítő, szendvics, sör várta az „érdeklődőket”! :) Így a lelátói sörözés ismételten az időtöltésünk jelentős részét képezte!

A mérkőzés nem az elképzeléseink szerint alakult, kissé szorosabb eredményben reménykedtünk a találkozót megelőzően, ami ezen a délután sajnos elmaradt! A 60 percnyi „papírforma” talán leglátványosabb momentuma egy a plafonról beesett labda, majd az 50. perc tájékán berepült műsorfüzet jelentette. Utóbbit „díjazva” a rendezők kivitték a botrányosan:) viselkedő úriembert! A lefújást követően, egyesítve sorainkat, néhány megállóval megszakítva, szeretett városunk felé vettük az irányt...

vissza