nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Előre FC Békéscsaba - Pécsi MFC (1-0)

Előre FC Békéscsaba - Pécsi MFC (1-0) (2003-11-08)

Sajnos az újságokban írt 1.400 néző ezúttal megfelelt a valóságnak. A "jól" meghirdetett ingyenes diák-belépésről csak annyit, hogy szinte senki nem tudott róla a fiatalok közül, így többségük jeggyel jött be. Talán ha nem a meccsről szóló beharangozó cikk közepén lenne egy mondat erejéig megemlítve ez az "akció"…

Egyébként a meccs első fél órájában volt szurkolás, elsősorban a Bad Boys jóvoltából. Ők vagy 20-an nyomták becsülettel, de a játékot elnézve nem csoda, hogy egy idő után az ő kedvük is elment. A mienk meg igazából meg se jött. Kivittük ugyan a drapikat, de mivel kevesen is voltunk, és tudtuk hogy úgysem lesz frenetikus szurkolás, jobbnak láttuk ki se rakni őket. A 75. percben Simi kiállitása után élénkült meg a meccs, s ahogy már megszokhattuk a tábor is csak ekkor aktivizálódott egy-egy hangos "Hajrá Lilák" erejéig.

A pécsiekről csak annyit, hogy kb. 20-an érkeztek egy busszal, így elmondásuk szerint 6000 Ft-ot kóstált csak az út. Hozták a Mecsek Alja drapit és kb. 10 piros-fekete kislengetőst, de a nívótlan meccs az ő kedvüket is hamar elvette. Egyébként igen barátságosan viselkedtek, nyoma sem volt a Pécsett okoskodó embereknek.

Ezzel a győzelemmel legalább nem szakadtunk le a Zetétől…

vissza