nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Békéscsaba Előre 1912 SE – Baja (7-0)

Békéscsaba Előre 1912 SE – Baja (7-0) (2007-09-29)

A Nyíregyházával megvívott kupameccs szinte csak felvezetése volt a Baja elleni „szuperderbinek”. A Duna-parti csapat minden korábbi meccsét imponáló magabiztossággal, 4-5 góllal nyerte.

5-600 néző látogatott ki a találkozóra és a történelem ismételte pár nappal korábbi önmagát, Pozsár és Ladányi góljaival 2:0-ra elhúztunk. Néhány szkeptikus elkezdett izgulni, az újabb gólt tényleg a Baja szerzett, csak a saját kapujuk előtt hoztak össze egy ritka szerencsétlen (balfasz) öngólt. A 4:0-s előny megnyugtatónak tűnt:), szerencsére a fiúk nem követték el azt a hibát, hogy beálltak bekkelni, tovább hajtottak, így még három gólt vágtak. Miklya klasszikus mesterhármast szerzett, de a mezőny legjobbja (ismét) Pozsi volt, aki szinte hátán viszi ezen az őszön a csapatot.

Lehet hogy csak belemagyarázás, de talán jót tett a csapat játékának, hogy hétközben egy első osztályú, jóval nagyobb iramúban játszó csapattal találkoztak. Tegyük hozzá, a Baja nem keltette rossz csapat benyomását, voltak helyzeteik, de amíg nekünk szinte minden, nekik semmi nem jött össze. Igaz, még a kapufák versenyét is mi nyertük 3-2 arányban.

Hangulat nem nagyon volt, majd legközelebb.

vissza