nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Vasas - Békéscsabai Előre NK (18-23)

Vasas - Békéscsabai Előre NK (18-23) (2007-09-05)

A Dunaferr elleni produkciót látva, és a Vasas meggyengülése azt eredményezte, hogy kimondva is a két pontért utazott csapatunk a Fáy utcába. A hétköznapi időpont és a nagy távolság nem ígért lila-fehér inváziót a fővárosba, de a vendégszektorban jelen lévő 20 fanatikus mindenképpen dicséretet érdemel.

A hazaiak még 100-an sem voltak, egyszerűen nevetséges, hogy egy ilyen nagy múltú klub, egy ekkora városban ennyire nem érdekli az embereket. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy a Vasas jelentősen meggyengült a nyáron, de ettől függetlenül elég lehangoló lehet egy ilyen csarnokban játszani. Bár ha a mi csapatunk elmúlt 6-8 évét nézzük…

Az első negyedórán át fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a mieink egyszerűen állva hagyták a piros-kékeket. A szurkolásra, hangulatra sem lehetett panasz, legalábbis lila oldalon biztosan, hiszen 2 dob segítségével bíztattuk a csajokat, ami ebben a csarnokban jó nagy hangzavart eredményezett. A második félidőben sem álltunk le, magabiztosan hoztuk a meccset. Jó látni, hogy végre idegenben sem remegnek meg a kezek. Aki nem látta a meccset, kicsit meglepődhet, de mi csak azt mondhatjuk, hogy hoztuk a kötelezőt.

Külön kiemelendő, hogy végre volt egy hely, ahol normális büfé volt, és be is lehetett vinni mindent a nézőtérre. Vajon miért csak Békéscsabán akarják betartatni azt a szabályt, ami igazán senkit sem érdekel az ország más pontjain? A hazaút eseménytelenül, de jó hangulatban telt el, köszönhetően a remek eredménynek.

vissza