nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2007-2008 - Honvéd B – Békéscsaba Előre 1912 SE (1-2)

Honvéd B – Békéscsaba Előre 1912 SE (1-2) (2007-08-26)

Vasárnap dél után egy foghíjas kisbusz indult útnak a fővárosba tíz fővel. A fuvardíj igen borsos lett volna, némi alkudozás után sikerült megállapodni egy még éppen elfogadható árban (4.000 Ft/fő).

Az út gyorsan eltelt, így időben beértünk az újjávarázsolt Bozsik Stadionba. Meccs előtt a kiadásokat csökkentendő, kaptunk tiszteletjegyet a klubtól, jutott annak a néhány fővárosban lakó szurkolótársunknak is, akikkel együtt 15-en szorítottunk az első bajnoki sikerért. A meccset a nagypálya mögötti, rendbe hozott füves edzőpályán rendezték, persze megnéztük a felújított centerpályát. Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy nemrég még el akarták költöztetni a csapatot, a stadionra rossz volt ránézni, most meg… Mennyit számít egy olyan tulaj, aki úgy akar kivenni pénzt, hogy előtte be is rak valamit…

Szerencsére sört tudtunk vásárolni, ami mellé nagyon jól csúszott a lilahagymás zsíros kenyér:) 150-200 néző láthatta a győzelmünket, ami még simább lehetett volna, ha berúgjuk a helyzeteinket. A győzelem ugyan nem forgott veszélyben, de ennél azért több kell majd. Reméljük, a kupabravúr és a kispesti győzelem után elkapjuk a fonalat, ha már a rajtnál kicsit bent ragadtunk… De hosszú a verseny, úgyhogy teli gázzal ELŐRE!

vissza