nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2006-2007 - Békéscsaba 1912 Előre SE - Karcag (4-1)

Békéscsaba 1912 Előre SE - Karcag (4-1) (2007-04-28)

Tavasszal minden meccs fontos, ráadásul egy aránylag verhető együttest fogadtunk, akitől ősszel simán kellett volna hozni a három pontot, de akkor a csapat elfáradt és a bíróval sem bírt.

Nagyon lassan gyülekeztek a nézők, 7-800 körül lehettünk, köztük tucatnyi lelkes karcagi drukker, döbbenetes, hogy a Békés Megyei Hírlap ismét lefaragta a nézőszámot, most 400-ra. Ezek vagy nincsenek kint a stadionban, vagy szándékosan csalnak, mindenesetre borzasztóan idegesítő. Azt még hozzá kell tenni, hogy több klub (például a csabai utánpótlásnevelő) fizet azért, hogy nagyobb terjedelemben és pozitív hangvételben írjanak róluk. Az orosháziakról is elképzelhető ez, mindenesetre amióta a Jávor-Verrasztó duó foglalkozik a focicsapattal, mindig negatívan közelítenek a focicsapathoz. Mondhatná az ember, hogy ilyen csapatról nem lehet mást írni, de a negatív hozzáállás már a Szarvas-Kulcsár-féle „Aranycsapatunk” idején is létezett, sőt.

A meccs borzasztó volt, néhány karcagi játékos bohócot csinált a védelmünkből, sorra lekontrázták lassú védelmünket, csak Such kapusnak köszönhetjük, hogy az első negyedóra után nem 0-3 volt az állás. Aztán begyömöszöltünk néhány gólt, de 3:1-nél ismét izgulhattunk kicsit. Igaz, nekünk is voltak ígéretes kontráink, de csak a vége felé értékesítettünk egyet. Szurkolás az első félidőben alig, a másodikban értékelhető. Lefújás után kijöttek a játékosok pacsizni, ami a mutatott játékukat figyelembe véve elég merész dolog volt.

De a tavaszon már annyi balszerencse sújtott minket, hogy ennyi szerencsét igazán megérdemeltünk már.

vissza