nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2005-2006 - Előre 1912 SE Békéscsaba - Algyő (2-1)

Előre 1912 SE Békéscsaba - Algyő (2-1) (2005-09-10)

A lassan megszokott szombat esti villanyfényes meccsre jóindulattal ezren gyűlhettünk össze, kicsivel többen, mint a legutóbbi hazai meccsen.

A tábor létszáma is nagyobb volt, érdekes volt megfigyelni, hogy az ülőn kb. kétszer annyian ültek, mint múltkor. Érdekes, hogy a régi Előrénél rendszeresen lefele „tévedtek” a nézőszámot illetően, most pedig felfelé húznak. 1500-an sajnos biztos nem voltunk kint.

A csapat nem játszott valami szenzációsan, álmos, lassú volt a játék, sok pontatlansággal. Ehhez képest a 11. percben már vezettünk. Szünet után folytatódott minden, a gyenge játék, támadgattunk, de a játékban nem volt benne a gól. Ehhez képest egy kontrából megdupláztuk előnyünket. Hogy ne legyen unalmas a vége, a vendégcsapat szépített megérdemelten, sőt megtörtént az, hogy a 80. perc után bekkelnünk kellett és a végső sípszóra kellett várnunk. Azért az NB III-ban ne ez legyen már a szint egy Békéscsabai Előrének! Ebben az osztályban a nyáron történtek ellenére is a hazai meccseket illene simán hozni.

A szurkolás nem volt egetverő, pár hajrá lilák elordítása, a meccset elnézve nem is csoda...

vissza