nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - Kézi (régi) - Csömör – Békéscsabai Előre NK

Csömör – Békéscsabai Előre NK (2005-05-29)

A Sörfesztivál forgatagából egy mikrobusznyi ember indult el a vasárnap kora délutáni meccsre. Az előző és az aznapi sörözgetésnek köszönhetően igazán vidám társaság utazott, a jókedvet még az sem rontotta el, hogy a nagy kavarodásban (Csömörre a „világ végéről” földúton értünk be, a csarnokot alig találtuk stb.) csak a második félidőre érkezett meg a társaság.

Itt rögtön óriási műbalhé alakult ki, mivel a kétfős, ittas önkéntes rendezőgárda nem akarta beengedi a pezsgősüvegeket a lelátóra, majd rendőr kihívásával és előállítással fenyegetőzött. Komoly önuralmat gyakorolva, végül a büfében behűtettük a pezsgőket és csak sört vittünk fel.

Velünk együtt kb. 35 néző volt a tornateremben, de ebben a csabai buszsofőrtől néhány csabai hozzátartozón át a hazai tartalékcsapatig mindenki benne van. Érdekes volt másnap 200 nézőt olvasni… A második félidőt elszurkolgattuk, majd pezsgőztünk és beszéltünk egyet a játékosokkal, végül az előző nap(ok) eseményei után fáradt de boldog társaság érkezett haza.

vissza