nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - Kézi (régi) - Békéscsabai Előre NK – Hajdúnánás

Békéscsabai Előre NK – Hajdúnánás (2005-05-21)

Hatalmas dilemma előtt álltunk, hiszen egy időben búcsúzott az nb1-től a csapatunk, miközben a kézis lányok, akik minden dicséretet megérdemelnek, a Hajdúnánás legyőzésével bajnokságot ünnepelhettek. Ezen a délutánon amúgy sem nagy táborunk is kétfelé oszlott, a csarnokba 8-900 néző látogatott ki, ebből 40 fő az állóhelyen.

Túl nagy ünneplés nem volt, hiszen lefújás után a többség rohant át a focicsapat mérkőzésére. Ha valóban a hajdúnánási vezetők miatt nem tudták módosítani a kezdés időpontját, akkor baszódjanak meg.

Szóval feljutottunk, minden elismerés a lányoknak és Gávai Ferinek, amiért minimális pénzből és szerény háttérrel ilyen szép eredményt értek el!

Sajnos azonban nem lehet felhőtlen az ünneplés, hiszen az önkormányzat nélkül értelme sincs elindulni. A fiatalok (akik egy része most érettségizett, szerződés (és fizetés) nélkül játszottak, ami a legmagasabb osztályban már kevés lenne. Igazolni is kéne néhány játékost… És hát a Szabó Károly nevű daganat úgy tűnik, igen rosszindulatú. Amíg ő és a pereputtya (fogalmatlan felesége ifiedző, a fia számítógépet kezel meg ilyesmi a klub pénzén!) a klub környékén van, ne is számítsunk semmi jóra!

Azért zárjuk pozitív hangvétellel a beszámolót, ezúton gratulálunk a lányoknak a bajnokság megnyeréséhez, szép volt!

vissza